Over ons

Een vakantie op een cruiseschip is zeer populair geworden in de afgelopen jaren. Deze populariteit is onder andere te danken aan de luxueuze uitstraling van veel cruiseschepen. Je kunt er bijvoorbeeld midgetgolfen, bowlen, zwemmen én heerlijk eten in meerdere restaurants. Toch zijn er ook nog veel mensen die nog nooit op een cruise-vakantie zijn geweest. Bijvoorbeeld omdat ze nog niet goed weten wat het inhoudt. Wij zijn dol op de veelzijdigheid van het cruiseschip, en we willen deze liefde dan ook graag met jullie delen. Daarom zijn wij deze website gestart, en schrijven we artikelen over het leven aan boord van een cruiseschip. We hopen hiermee jullie te enthousiasmeren voor het boeken van een cruisevakantie.

Onze liefde voor cruisevakanties

Om zoveel verschillende artikelen over cruisevakanties te kunnen schrijven, moet je natuurlijk wel écht verliefd zijn op cruisen. Dat zijn wij dan ook! We hebben al meerdere cruisevakanties ondernomen, en zijn van plan om daar nog een heleboel reizen aan toe te voegen. Onze liefde voor cruisevakanties is ontstaan tijdens onze allereerste cruise vele jaren geleden, en sindsdien trekken we er graag op uit. Niet alleen vinden we het heerlijk om te varen op de grote zee, maar tijdens een cruisevakantie breng je natuurlijk ook een bezoekje aan allerlei steden die je anders nooit gezien zou hebben. Dit alles vinden we geweldig, en we hopen via deze website jullie te kunnen overtuigen van het plezier van een cruise-vakantie.

We waarderen onze lezers écht enorm, en zullen proberen om zoveel mogelijk tips met jullie te delen. Hebben jullie vragen of suggesties? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via het contactformulier op onze contactpagina.